Rezultati 2. kolokvijuma iz inteligentnih sistema

Kompletne rezultate 2. kolokvijuma iz predmeta Inteligentni sistemi, održanog 07.06.2019., zajedno sa poenima sa prvog kolokvijuma, dodatnim poenima i predlogom ocene možete videti ovde. Molimo sve studente da provere broj poena i da se jave ako primete neke nepravilnosti. Uvid u radove će se obaviti u sredu 12.6. u kancelariji 305 u sledećim terminima:

  • 11 h zadatak iz ekspertnih sistema
  • 15 h zadatak iz neuronskih mreža

Napominjemo da je, za one studente koji su učestvovali u istraživanju i odabrali opciju sa 15 poena, već dodato tih 15 poena na poene osvojene na zadatku sa 2. kolokvijuma i to do maksimalnih 50 poena. Na primer, ako je neko osvojio 40 poena na zadatku, a ima i dodatnih 15 poena, upisaće se ukupno 50 poena za 2. kolokvijum (a ne 55 poena).

Svima koji su položili ispit (predlog ocene je veći od 5) će ocena biti zavedena u junskom ispitnom roku. Ukoliko student nije zadovoljan predloženom ocenom, potrebno je da se javi nekom od predmetnih nastavnika najkasnije do 14.06.2019. (datum ispita u junskom ispitnom roku). Takodje, ukoliko student izađe na ispit u junskom ispitnom roku, ocena sa kolokvijuma se poništava i upisuje se ocena dobijena na ispitu.